Mitt första inlägg…

Det som jag aldrig trodde skulle hända har precis hänt….. jag har blivit med blogg!
Hade någon talat om för mig för ett par år sedan att jag en dag skulle ha en egen blogg skulle jag antagligen ha skrattat rakt ut. Men under de senaste åren har jag själv, inte bara börjat läsa, utan faktiskt fastnat för ett par bloggar som jag nu regelbundet följer. Det tog sin lilla tid, men när jag kom till insikten att en blogg kan handla om precis vad som helst började jag fundera fram och tillbaka (vi pratar år, man får ju inte förhasta sig..), för att slutligen faktiskt längta efter att få starta min egen blogg. Tänk att få skriva och dela med sig av bilder på sådant som är det absolut bästa JAG vet!! Sedan ska det ju helst presenteras snyggt också…. Jaja, vi kan väl säga att det är den biten som är anledningen till att bloggens första inlägg kommer först idag.

Denna blogg är främst till för mig och min sambos skull. Jag kommer gå in på detaljer senare, men kort och gott bestämde vi oss under hösten för att det var en himla bra idé att bygga ett nytt hus. Sagt och gjort, och nu ett par månader senare är vi inneboende tills vårt hus står klart i juni detta år. Med tanke på att våra minnen inte alltid är dom bästa och att vi alltid tävlar om vem som har rätt så är det ju faktiskt rätt skönt att vi kan vända oss till ”facit” här när vi vill minnas byggprocessen.

Men vad vore en blogg utan läsare!? Självklart är denna blogg minst lika mycket till för er!
Jag kommer att dela med mig av bilder och texter, tankar, tips och idéer kring hur det är att leva livet som inredningstokig husbyggande student. Det kommer även smyga sig in delar från mina stora intressen; matlagning, bakning och motorer! En salig blandning, men helt enkelt en inblick i mitt liv.
Jag hoppas kunna svara på era frågor (jag vet att det finns många, såväl vänner som bekanta som går i husbyggartankar) och ge tips på saker att tänka på som vi är tacksamma över att vi har fått. Jag hoppas även kunna inspirera och med glädje låta er följa med på en av vårt livs största resor!

Sidan är fortfarande under uppbyggnad och jag provar mig framåt, men jag hoppas att alla funktioner gör det dom ska. Stöter ni på något fel någonstans eller finns det funktioner som ni saknar så får ni mer än gärna lämna en kommentar, så ska jag åtgärda detta så snart jag kan.
Ni får mer än gärna lämna ett litet spår efter er med jämna mellanrum, så jag vet vilka jag har med mig på denna resa!

Jag hoppas att ni tycker detta är, åtminstone till hälften, lika spännande som jag tycker!
Vi hörs snart igen!

hjärta med ekg 

3 Replies to “Mitt första inlägg…”

  1. Helena Fremnell

    Hej hej! Jag kanske inte kommer att läsa allt och alltid….Men då och då! Så jag får veta hur det går! Stor kram och lycka till!😍

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *