Min dag!

Igår blev det inte många ord skrivna här inte. Vi kan väl helt enkelt säga att jag hade annat att ägna mig åt… nämligen att äta god mat och tårta. Regnet öste ner sidledes här i huvudstaden, vilket var en ny upplevelse på min födelsedag (tråkigt för alla sportlovsfirare!). Men vad gör det när man får vara inne och fika i mängder och njuta av vackra blommor och presenter. Och en av fördelarna med födelsedagsfika på en måndag är ju att det oftast finns rester kvar dagen efter. Inte nog med det, på söndag väntar släktfika. Man måste ju passa på att fira när man kan!
(Ljuset var inte det bästa att fota i, så mobilkameran fick helt enkelt duga denna dag.)

IMG_1784

IMG_1791

IMG_1798Vi hörs snart igen!

hjärta med ekg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *