Dagens tips..

Att unna sig saker är viktigt tycker jag. Saker som man blir glad av. Jag brukar unna mig saker då och då, när jag har goda skäl till det (enligt mig själv…). Som när jag har klarat en stor tenta eller något annat i skolan t.ex. Eller när jag är lite extra stolt över mig själv och tycker att jag är värd det. Materiell lycka i sin enklaste form.
I torsdags avslutade vi en kurs. En väldigt liten del i en stor kurs, men ändå ett delmoment som ska klaras av. Jag var dunderförkyld och tänkte ta bilen raka vägen hem till sängen efter förhöret, men när en vän sa att hon skulle förbi Lagerhaus för ett ärende så tänkte jag att jag ju lika gärna kunde svänga förbi där med bilen och släppa av henne. Vännen får skjuts och jag lite vardagsinspiration, win-win liksom!
Vid det här laget har ni nog förstått att jag inte bara kan gå in och titta i butiken (en butik som jag för övrigt skulle kunna gå riktigt bananas i!). Jag hade ju dessutom klarat ett förhör, så något litet var jag väl värd… Och så hittade jag reahörnan!
Jag lade någorlunda band på mig. Jag måste faktiskt se vad som saknas och har sin plats i huset när det väl står klart och det är inte alltid glada miner här hemma när jag kommer hem med nya saker (detta kanske blir det första och sista fynd-inlägget nu när jag tänker efter, man vet ju inte vem som läser….). Men det är ju såååå lockande med alla fina saker i butikerna nu!
Jag fick självklart med mig ett par saker hem och alla till halva priset dessutom. Så det får bli dagens tips, Lagerhaus fyndhörna!

Generate.ashx-2

Ursöta muggar till min bror och min uggleälskande svägerska

Generate.ashx-4

Servetter till höstens dukningar

Generate.ashx-5Björkliknande box som har en given plats på skrivbordet

Alla foton är lånade från Lagerhaus.se

 

hjärta med ekg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *