Tidig kväll…

Hej hörrni!

Vilken dag jag har haft! Jag är heeelt slut, men med all rätt kan jag tycka. Dagen har bestått av farande genom stan i alla typer av rusningstrafik både fram och tillbaka för att hinna med obligatoriska grejer i skolan, läkarbesök och för att sedan hämta mamma och pappa på Arlanda. När vi kom hem väntade bror med familj vid spisen och hälsade välkomna hem och så slängde vi ihop en riktig husmanmiddag efter önskemål från pepparkakorna i form av halvsmå pannbiffar med potatis, stekt lök, lingon och god sås. Självklart glömde jag fota, men oj så gott det var!

Johan har varit nere vid huset en sväng och lagt dit två lager cellplast till, men han är iväg och får håret friserat i detta nu, så jag får återkomma med bilder imorgon.

Något jag däremot gärna delar med mig av bilder på är det reafynd jag gjorde igår. Som bekant har jag en tendens att unna mig saker efter avklarade moment i skolan. Och som jag nämnt har jag ju suttit och pluggat nästan hela helgen inför en ”liten” tenta som skrevs igår. Ekvationen bil, tidig skoldag och skriven tenta ledde till en lunch i vårt närmsta centrum med en snabb titt in på Akademibokhandeln där dom hade 50% på rea-priset. Alltså, jag kan ju inte låta bli! Och som ni vet vid det här laget är jag ju en sucker för kokböcker. Det blir tunga flyttkartonger att flytta med sig, men bl.a. dessa böcker fick följa med hem. Och med facit i hand (ordagrant) så känns köpen lite mer berättigade. Kvinnlig logik eller nöjd student..

morberg-per-morberg-jagar-och-lagar Morberg är en profil som delar tyckarna. Både jag och Johan gillar honom och har två av hans kokböcker sedan innan, men nu fick denna följa med hem. Morbergska fisksoppan är för övrigt den bästa fisksoppan jag vet och jag har smakat många!

aret_med_ernst-kirschsteiger_ernst-27524783-1299907803-frntlSedan kunde jag inte låta bli! Ännu en person som delar tyckarna i två läger. Jag tokgillar ju Ernst och det mesta han gör. Jag får kolla på jul och sommar med Ernst på play eftersom Johan vägrar, så det har fått bli lite av min egentid med inspiration och massa DIY-tips.

tina-laga-mat-omslag

Så efter att komma hem med en bok om Ernst kände jag att jag fick kompensera lite. Johans stora favorit är Tina och lägligt nog låg hennes bok bredvid Morbergs. Jag gillar henne också, men inte lika mycket som Johan. Så en bok till honom och en till mig helt enkelt, för att han ju läser så otroligt mycket böcker…! hmm..

Nu är det läggdags här. Vi hörs på nytt imorgon!

hjärta med ekg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *