Armerat och nästan klart..


IMG_2558Hej!

Har ni ätit några våfflor idag? Jag tycker jag har hört att våffeldagen närmar sig i flera veckor, så i söndags, när jag hade gått och varit våffelsugen i några dagar, så slog jag till och gräddade mig ett par rutor. Till saken hör att jag kan äta typ en eller max två våfflor en gång om året, sen får det räcka. Men ibland är suget oförklarligt.

IMG_2570

Nu är det banne mig inte mycket kvar att göra på grunden till garaget. Det har gått över förväntan, smidigt och smärtfritt.. peppar peppar! Igår lades två ytterligare lager cellplast. Jag slutade senare än Johan idag, men fick skjuts ner till huset av brorsan som skulle låna lite verktyg. När vi kom dit hade grabbarna redan fått dit alla villabyglar och dragit upp rör för elen. Jag fick sedan hjälpa till med att placera ut armeringsnät och sen var dagens jobb gjort. Nu blir det en eller två vilodagar och sedan väntar najning av all armering inför gjutningen av plattan på tisdag.

IMG_2610IMG_2613IMG_2608

Ni känner igen dessa snyggingar va!? Kapade, monterade och placerade där dom ska vara.

IMG_2607Förberett för dragning av el.

IMG_2611Najat på sina håll. Här ser man tydligt vår kompensationsgrundläggning med ”trappan”. Två lager cellplast, kantelement och sedan ytterligare två lager cellplast innan armering.
IMG_2615 IMG_2616IMG_2617IMG_2623Lite kapning av nät på plats.

IMG_2625IMG_2626 IMG_2627Fint va? Så najning nästa alltså.

hjärta med ekg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *