Ingen rast, ingen ro..


IMG_2635Dessa supersnygga ljuslyktor i koppar lyckades jag vinna i en tävling på instagram, med motiveringen att de skulle passa så bra i mamma och pappas kök, med all koppar som finns där. Nu står dom där och lyser upp så fint och de passar så bra till allt skogsgrönt, tycker jag!

Hej på er!
Vilodag var det sagt idag… Jo, tjena!
Johan var, som vanligt, redan iväg när jag kom hem och han har hunnit naja mer än halva grunden, i regn, trots att kvällen skulle bestå av vila. Men det är skönt med lite marginal om något skulle strula eller ta mer tid än beräknat. Jag har ju förespråkat vilodag imorgon också, men grabbarna tyckte tydligen att dom legitimt kan få dricka öl och arbeta då, så vi får väl se hur det blir med vilan. Själv får jag agera chaufför och tar en lugn kväll både idag och imorgon inför en tiiiiidig och lång lördag, passandes massa högskoleskrivande nervösa provdeltagare.

IMG_2634Dessa ljuslyktor kommer nog få figurera på bild mer än en gång har jag en känsla av.

Nu, åter till Berg & Meltzer.

hjärta med ekg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *