En riktig söndag….

Hej på er!
Har ni haft en bra helg?
Här har det varit full fart och idag tar vi riktig söndag med soffläge och vila inför kommande vecka. Eller lite annat har vi ju gjort också, som att fika med morfar och A, tagit en sväng till Biltema, Mio och Jysk. Och kikat på F1 såklart (eller jag tog sovmorgon, men jag såg knappt halva loppet i alla fall). På Biltema köpte vi massa spik och skruv och annat som kommer behövas nu när själva garagesnickeriet ska påbörjas. Vi hade expertis-shopping-hjälp av vår favoritsnickare och jag kände mig väl som shoppingassistent i Pretty Woman, fast omvänt. Grabbarna gick och kollade på saker och ”åh-ade” över det ena och det andra medan jag var ”bärhjalp” och fick gå och dra korgen.

IMG_2645Tur att grabbarna var behjälpliga med bärhjälp från kassan till bilen, för de där kartongerna med spik till spikpistolen är banne mig stöldsäkra i sig själva eftersom man behöver typ en truck för att få dom med sig.

I fredags var grabbarna nere och najade klart det sista på garaget och började skotta singel och igår har det lagts rör för dagvatten och skottats singel till förbannelse. Själv var jag behjälplig och supportade ett gäng provledare under högskoleprovet, så det var upp och hoppa tidigt och jag kom hem till en sen middag. Men det gick bra det också!
IMG_2673

IMG_2663

Rör för dagvatten är på plats.

IMG_2664Likaså garagejärn.
IMG_2665IMG_2669IMG_2662IMG_2668Skotta, skotta, skotta!

IMG_2674IMG_2671

Färdigförberett för gjutning!

Idag har regnet fullkomligt öst ner, så det är jätteskönt att garageförberedelserna är klara inför gjutningen på tisdag och vi har bara kunnat vara hemma och gjort ”ingenting”. Nu ska vi skissa lite möblering av undervåning och tänka alternativa lösningar på rumsplanering av övervåningen. Johan ritar och jag kommer med synpunkter. Det blir bra så! 😉

hjärta med ekg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *