Tonvis med takpannor

image

Har ni en härlig fredagskväll? Årets premiärgrillning blev vi bjudna på av mamma och pappa, efter några timmars arbete vid huset. Såå gott!

Hej!

Redan helg igen! Jag är fortfarande dagvill och i påsklovsmode, så mig går det ingen större nöd på. Jag skulle gärna vara ledig nästa vecka också om jag fick. Mycket vill alltid ha mer. 😉 Jag har hunnit vila upp mig mycket denna vecka och framförallt fått rensa lite tankar och kunnat fokusera helt på bygget. Väldigt skönt!

Idag åkte vi ner ett par timmar och bar tegelpannor till förbannelse. Det är två trötta ländryggar här hemma nu! Jag vet inte vad dom väger, men tungt så in i bomben, och otympligt, är det. Johan fick klättra upp och ner på stegen och ge till mig som tog emot på taket och portionerade ut för att sedan lägga på plats. Vi hann med hela ena sidan av taket och bar upp drygt halva andra sidan.

image

image

imageNär stegen inte räcker till får man improvisera lite. 😉

image

Elektrikern var på plats när vi kom ner och skulle göra sitt ett tag. Som jag har skrivit tidigare så har ju myyyycket hänt inne i huset som jag inte har hunnit visa är ännu. Det går, hur som helst, så himla snabbt så nu är målarna helt klara med sitt och nästa steg blir att elektrikern ska koppla in dosor och så. Ska vi inte ta och kika in lite ändå?
imageMatplats/vardagsrum.

Jag hoppas kunna visa er mer inifrån huset, kanske imorgon.
Och jag hoppas ni får en underbar helg i vårsolen!

hjärta med ekg

2 Replies to “Tonvis med takpannor”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *