Slut på påskledigheten

Hej på er!

Har ni haft en bra helg?
Jag är väldigt nöjd med både helgen och påskledigheten som jag har haft. Så skönt och välbehövligt! Mycket har vi fått gjort också. Imorse tog jag dock lite sovmorgon och smög upp halvvägs in i F1-loppet. Sedan har vi fixat med småsaker på garaget, sådant som tar tid (idag håller jag med Johan).
Vi började byggdagen med lite kompletterande inköp, sedan har det isolerats och plastats lite till och bl.a. fixats knutbrädor.

imageimageimageDär det saknas isolering kommer så småningom en ytterdörr att finnas.

imageimageSå, ytterligare en produktiv dag till ända, som dessutom innehöll klassisk söndagsmiddag med familjen. Nu väntar vi in sista varven på Moto GP innan sängen kallar. Så, snart ny vecka och vi får se hur mycket bygga det blir (i alla fall för min del). Praktik väntar och de dagarna vet man aldrig hur de ser ut. Jag håller tummarna för att det blir mycket byggtid och att vi får många soltimmar denna vecka!

hjärta med ekg

One Reply to “Slut på påskledigheten”

  1. Pingback: En händelserik helg | Photo by Emelie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *