En händelserik helg

Hej på er!
Har ni haft en bra helg?
Otippat har denna helg gått i snickrandets tecken. 😉 Vi har, som vanligt måste jag säga, hunnit med väldigt mycket. Dessutom har vi fått finbesök och nattgäster. Kusin vitamin och hans, inte längre höggravida, Veronika kom med helgens charmknutte (namne med sin stolte gammelfarfar), vilket klart var höjdpunkten!

image2 veckor och 3 dagar gammal. Hur söt får man vara!?

imageJag har inte haft ”stora” kameran igång sedan innan bygget av garaget började, vilket såklart är helt värdelöst! Nästa gång ska jag se till att ta lite bättre bilder!

Garaget ser numera ut såhär:
image image

Det har gått så fort och vi har inte hunnit fota så mycket, men bl.a. är allt isolerat x 2 (även taket). Det är plastat och läktat, elrör är dragna samt osb-at och gipsat på tre av fyra sidor. Vi kikar på lite bilder va!?
Kommer ni ihåg hur det såg ut senast?
imageSå här har det sett ut under helgen:
imageimage image image

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimage
imageSå, tre av fyra väggar + taket är klart. Sista väggen är isolerad och osb ska på i veckan.

image Detta är en del av vad vi har pysslat med de senaste dagarna. Nu laddar vi upp för ny vecka med bl.a. besök och husvisning för Johans pappa. Veckan innehåller även ett frisörbesök, tacka gudarna för det!
Jag önskar er alla den bästa starten på vår nya vecka!

hjärta med ekg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *