Eljobb och det där med ytterdörr..

image
Happy tjej, nyss hemkommen från frissan med påfylld färg. Sååå välbehövligt!

Hej!

Dagarna går så jädrans fort hörrni! Kanske i och för sig på grund av att vi är igång tills vi stupar i säng, typ. Idag har jag i alla fall hunnit med lite ”egentid” (eller tekniskt sett är det väl skolk, men är den nödvändig så är den och på högskolan ska man ju ta ansvar för sitt eget lärande, så det var väl befogat om ni frågar mig).

Vi var nere vid garaget igår i alla fall och har hux flux snart en ytterdörr på plats i garaget (det råder viss diskussion om just dörren kan jag meddela!).
imageimageimageKan vi ha denna som dörr kanske!?

imageimageimage

Vi har ju världens bästa arbetsstyrka på plats. Inte nog med att världens bästa sambo och världens bästa snickare är där och jobbar, så har vi ju även världens bästa elektriker som bl.a. förser oss med apelsiner och annat nödvändigt (ja, ni ser ju själva ;)).

image

image imageimageimageÅh, jag lovar att riktiga kameran ska få följa med ner inom kort! Bilderna med mobilkameran är ju inte de bästa, vilket inte är så kul, men det är knappt att jag lägger ifrån mig mobilen på rådande arbetsplats och jag är ännu räddare om kameran. Men det får bli lite skärpning här känner jag!

Hur som, här ser ni baksidan på vårt hus med utgång från vardagsrummet (klädkammare och sovrumsfönster mot vänster). Tänk att vi snart sitter där i kvällssolen på altanen och njuter av tystnaden.
imageMedan grabbarna gjorde sitt jobb (med bl.a. nockbräda, så snart är taket helt klart!), så pysslade jag med att packa ihop allt som ska slängas och även det som ska åter till vår bygghandel. Så nu är det rätt tomt på ”garageuppfarten”, allt spill ligger i containrar och allt överblivet material är hämtat och snart återköpt. Skönt nyttogöra!

Nu kommer Johan när som helst, så bäst att slita sig från datorn (och ytterdörrsletande) och slänga på sig snickarbyxorna. Vi hörs snart igen!

hjärta med ekg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *