Jag fick ge mig..

image

imageHej härliga torsdag!

Snart helg och snart sommar! Det är inte bara jag som känner vårpirret i magen va!? Inte mig emot att veckorna går, måste jag säga. Jag längtar så ner till huset och kan knappt föreställa mig hur det blir att flytta in! Baksidan är väl att veckorna till stortentorna blir färre. Dags att ta tag i den biten snart. 😉

Igår blev det en kort sväng på taket och som synes är nu taket komplett. Vi gav oss rätt tidigt (det är två trötta byggare som har svårt att komma upp på mornarna nu ska ni veta). Idag åkte vi och köpte ytterdörr och jag fick ge mig efter många diskussioner. Det blev inte vad jag önskat, men men, jag har väl en upp på något annat då. 😉

image

image

imageLångväggen på dörrsidan är nu även isolerad och osb är på, så till helgen ska bara gipsen dit och sen ska det spacklas och målas. Lite knutbrädor, hängrännor, takplåtar och annat småfix är det enda som är kvar utöver målningen. Sen är vi klara!

Vi passade på att kika in i huset också. Det var rätt länge sedan jag var inne nu, men det har inte hänt så jättemycket på sistone. All el är i alla fall färdig invändigt och nu har även golvet kommit och väntar på att läggas. Det ska bli superspännande att se det på plats! En liten tjuvkik genom ett dammigt köksfönster bjussar jag på.

image
Det finns inte mycket tid till matlagning när man bygger sent på kvällarna tyvärr. Så detta var vår middag idag (inte fy skam i och för sig!). Jag är ingen sushi-människa, men för tempura gör jag undantag. Imorrn väntar restaurang för min del när jag ska ut och lufta mig på stan. Mer om det senare!

imagehjärta med ekg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *