Bästa helgen på lääääänge

imageFredagsmojito på Hamburger börs.

Hej!

Alltså, herregud, vilken helg jag har haft! Det har inte funnits mycket utrymme för att blogga och jag har ägnat mig åt roligheter från i fredags till nu. En helg helt i min smak!

Helgen började med att jag mötte upp svägerska och Johans äldsta systerdotter för att se Orup på Hamburger börs. Vi drack godrinkar, åt god 3-rätters och framförallt så såg vi en Orup i storform! Herregud vad bra showen var! Är det någon där ute som har funderat på att se den, men ännu inte gjort det, så kan jag bara rekommendera er att slänga er över biljetter om ni får tag i någon, för säljer slut gör han ju också. Så värt det!

imageRestaurangens förrätt bestod av crostini med basilikacreme och salami, västerbottenpaj med gräslök (mm mm) och skagenröra med löjrom (supergott!).

imageTill huvudrätt käkade jag grillad oxfile med medelhavsgrönt, potatisterrine, rödvinssky och tryffelsmör. Smaskens!
Svägerskans torskrygg såg nästan oförskämt bra ut den också.
imageTill efterrätt blev det macaron, yoghurt- och vaniljpannacotta med rårörda hallon och lime (favorit) samt en kardemummakaka med persika.

imageDen vita gestalten där nere som knappt går att urskilja är huvudpersonen himself. Vi hade bordsplatser långt upp, men såg jättebra och vilket drag det var, herregud! Alla mina favoriter var med (som Stockholm, Magaluf, Regn hos mig m.fl.)  och jag tror han körde 7 extranummer, vilket säger en del..

Gårdagen fortsatte med trevligheter. Jag och Johan tog lite sovmorgon, sedan åkte vi och spacklade lite i garaget. Vi tog dock en kort arbetsdag och bestämde oss istället för att gå på bio och käka ute. Mys! Vi såg Avengers (bra!) och fick plats på Urban Deli där vi delade på en grillbricka (mycket bra!).
imageimageVi tog efterrätt hemma, i form av chokladtryfflar från Dessert & Choklad Stockholm som jag fick av Johan i alla-hjärtans-dag-present, men som vi ännu inte ätit. Gott, gott!

Idag har vi fått jättemycket gjort i garaget, men jag spar på byggbilderna denna dag. Istället tänkte jag visa er en bild på vårt hus, med allmänt byggkaos runtom, eftersom jag igår insåg att det knappt ligger någon bild på huset i bloggen (förutom vid själva husleveransen), när mamma skulle använda bloggen för att visa huset för en vännina.
Så ser det alltså ut. Ni förstår att vi längtar!

imageMen fram till dess, fler helger som denna om jag får önska!

hjärta med ekg

One Reply to “Bästa helgen på lääääänge”

  1. Pingback: Hur går det med huset då? – del 1 | Photo by Emelie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *