Regn ute, sol inne…

IMG_4877

Hej!

Alltså, vad gör det egentligen när det regnar och blåser ute, när man bara behöver plocka fram dessa saker för att få sol inne i själen!? Det ascoola nagellacket kom mamma hem med för ett par veckor sedan och det nya halsbandet fick jag nyligen av min fina svägerska och bror. Dom känner mig verkligen och det är små saker som dessa som kan göra mig hur glad som helst!

Jag passade dessutom på att ta fram riktiga kameran och leka lite en stund. Det var länge sedan kameran var med och de som känner till hur fotointresset en gång väcktes i mig är vana vid att se bilder som denna:
IMG_0247För övrigt två av mina favoriter! Min älskade Johan och min sålda, men ack så kära lill-hynda! <3 Mer nostalgibilder kanske kommer framöver, vem vet…

Men åter till döskallarna… och fotandet.. Jag tog, som sagt, lite tid och lekte med olika fokus på kameran. Det ska bli så kul att lära mig fota en annan typ av bilder, en resa som ni också får följa med på här i bloggen. Att få fota inredning (som är ett relativt nyvunnet intresse för mig) är liksom helt nytt och jag vet att träning krävs. Och det där med att redigera är ju en djungel i sig. Men nog om det…

Halsbandet som jag fick kommer passa så bra in i min Rock by Sweden samling. En samling som inte används allt för ofta tyvärr (eftersom jag inte får ha smycken till vardags), men så fort det vankas fintillfälle så åker ofta något av smyckena på. Alla dessa smycken har jag fått från Johan vid olika tillfällen (födelsedagar, julklappar och så), så dom alla betyder lite extra för mig!

IMG_4880

IMG_4883

Det senaste tillskottet är dessa örhängen, som jag faktiskt kan ha även till vardags.

IMG_4888 Och så nya halsbandet då! Det är inget Rock by Sweden om någon råkar undra, men passar minst lika bra till övriga och det är mycket kärlek i det också!

IMG_4900

Och så nagellacket! Det kommer jag nog inte vilja använda, för det är så coolt att ha framme bara som det är!

IMG_4894

Lite mer fokus på ett av Bagges halsband.

IMG_4897

Och tydligen ett gott rödvin till helgen om man frågar rödvinsdrickarn här hemma. Zinfandel är ju grejen här. Själv håller jag mig till vitt.

Nu ska jag göra mig i ordning för lite kvällsjourarbete. Wish me luck!

hjärta med ekg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *