Hur går det med huset då? -del 4

image

Det närmar sig….

Hej!

Det har inte hänt så mycket i huset de senaste två veckorna (eller sedan köket levererades ganska precis). Snickarna har tydligen påbörjat något jobb ute på Ekerö som det är full fart med och eftersom det är så lite kvar så tänker dom att dom har gott om tid med vårt. Det är mindre än 3 veckor kvar till kontrollbesiktning nu, så hoppas bara dom inte är tidsoptimister som en annan. 😉 Men allting har ju gått så pass mycket snabbare än förväntat hitills, utan strul *peppar peppar*, så dom har vårt fulla förtroende.

Det som i alla fall hände efter senaste uppdateringen var att målarna var där och körde sitt race. Egentligen skulle målarna varit där före plattsättaren, men eftersom dom var fast på annat jobb och huset låg så himla mycket före tidsplan så styrde dom om lite och så var allt klart bra mycket snabbare än tänkt från början.

IMG_3002Altandörren i köket..

IMG_3011 IMG_3001 IMG_3003
Tv-hörnan.

IMG_3010Stora sovrummet.

IMG_4447 Ser ni att elektrikern har varit och jobbat också.. 😉

IMG_3007Kontor..

IMG_3005 Ett vitt tak i badrummet.

IMG_3004Tvättstugan.

Vitt, vitt, vitt så långt ögat når!
Jag sa ju att det skulle bli mycket vitt och grått här på bloggen (och i huset för den delen). Vi har valt kritvita väggar överallt. Vi ville ha vitt på nedervåningen för att få en bra grund och bo in oss och känna efter hur vi eventuellt vill ha det och vitt funkar alltid. Vi hade ju vitt på nästan alla väggar i förra boendet också (bortsett från ett sovrum och fondväggar i övriga rum. Att köksluckorna sedan är kritvita (och inte bara ”vita”) gjorde att vi valde så pass vita väggar också, för att dom inte ska se gula ut i jämförelse. Det blir nog hur bra som helst!

hjärta med ekg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *