Hur går det med huset då? -del 5

IMG_4453Hej!

Jo men visst…. vi har ett golv också! Eller nästan i alla fall.

IMG_4448Som ni kanske kommer ihåg så hade vi ju svårt att hitta ett ”standardgolv” från hustillverkaren som vi gillade. I förra boendet hade vi ett mörkgrått golv som vi trivdes jättebra med och vi ville gärna ha samma (eller snarlikt) i huset också. Eftersom husleverantören använder Tarkett var det bara att gå igenom hela deras sortiment. Det fanns en parkett i svart ek, men den var helt enkelt för svart, så detta var egentligen det enda alternativet som var aktuellt för oss och vi är jättenöjda!

IMG_4446IMG_4454 IMG_4451 IMG_4449IMG_3380Dammigt med fotavtryck och halvfärdigt, men snart så! Så här har bygget sett ut nu i två veckors tid. Golvet är lagt i gästrum/kontor, i klädkammaren och halvt i stora sovrummet. På det golvet som är lagt i vardagsrummet, står nu alla köksdelar och bänkskivor. Så, status quo för tillfället, men som ni ser är det inte mycket kvar nu! Lite mer golv, golvsocklar, innerdörrar och köksmontering.. Och så städning på det såklart! Snart färdigt!
Hoppas ni får en skön fredagskväll!

hjärta med ekg

2 Replies to “Hur går det med huset då? -del 5”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *