Pingstafton

IMG_4939Lite småplock till F1-kval denna pingstafton..

Hej på er!

Det blev en lugn lördag här hemma, med lite försök till plugg för min del (tentapluggsmode på g). Nu sitter vi och plockar lite med detta och hoppas att Hamilton eller Räikkönen får ta pole i morgondagens race. Jag tänkte bjuda på lite bilder från en ”objuden” gäst som kikade förbi idag..


IMG_4907Efter att ha stått på gatan och käkat häck i säkert 10 minuter kom hon in…

IMG_4908och spanade in mamma buffebord..

IMG_4910

men häcken var godast.

IMG_4913Sen gick hon vidare till baksidan.

IMG_4919

IMG_4921

IMG_4924

IMG_4927

Vet inte vad hon vill ha sagt med sista minen.. 😛

Snart väntar gomiddag (rödingfilé med färkpotatis, citron, gräslök och massa smör blir det här ikväll) och sedan lite fortsatt plugg med esc i bakgrunden (Johan finner man med andra ord framför Playstationet). Och även om jag inte är någon ”slavisk” eurovision/melodifestival-följare så måste jag ju heja på Måns, trots plagiatanklagelserna (som jag för övrigt tycker är befogade)! Från semifinalen hejar jag lite på Cypern också (så mysig låt) och tycker det var så trist att Tjeckien åkte ut. Men jag tror att Måns har en grymt bra chans att ta hem hela alltet. Så, heja Måns och heja Sverige!

hjärta med ekg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *