Söndagsgåva

IMG_4947Inte mycket frisk luft denna härliga söndag. Tentatider är inte min favoritperiod direkt! Men kameran fick följa med ut en snabbis för att föreviga mammas underbara rhododendron, som har fullkomligt exploderat med blommor bara de senaste dagarna!

IMG_4950

Hej!
Hoppas ni haft en bra helg!?
Denna söndag har, förutom tentaplugg och F1 (lider såå med Hamilton!), innehållit en snabb visit till en människa för att hämta en samling böcker som hon inte har nytta av och valde att skänka bort. Ni som känner mig vet att jag har avskytt allt vad begagnat, loppis och second hand heter, men det senaste året har jag fått upp ögonen för lite bytes/köp/sälj-sidor på facebook (med syftet att göra mig av med saker). På dessa sidor har jag insett att det faktiskt finns riktiga fynd att göra och att människor kan glädjas åt de saker jag har som bara ligger hemma, orörda. Tack vare detta har jag fyndat (både köpt, fått och bytt till mig) massa fina saker, som ni kommer få se mer av framöver.
Idag, hur som helst, var det ett gäng kokböcker (de flesta oöppnade), som en snäll tjej tyckte skulle göra sig bättre hos någon annan och jag kände att den uppgiften var något för mig!

IMG_4952

En rolig bok, med bortglömda klassiker.

Och traven jag fick innehöll allt från en gammal Tina-bok, till fitnesskost och en italiensk variant. Men framförallt fastnade jag för dessa två, Den tekniske kocken!

IMG_4953

IMG_4967

IMG_4972

Två nya favoriter i samlingen, helt klart!

Så, med detta tar jag söndagskväll och längtar ännu mer till vårt nya kök!

hjärta med ekg

One Reply to “Söndagsgåva”

  1. Pingback: FB-fynd | Photo by Emelie