Trappa

SFDE1D87EF9423A4F0199062586AE5687DC

Hej!
Här sitter jag och försöker kombinera tentaplugg med offertförfrågningar på trappor. Det går väl helt okej, måste jag ändå säga. Det svåraste (för mig i alla fall) är att bestämma vilken typ av trapp vi ska ha. För Johan kanske det inte är den absolut viktigaste detaljen i huset (han bryr sig självklart, men skillnaden på den ena moderna trappan mot den andra spelar liksom ingen större roll).
Det vi vet är att vi vill ha stängda trappsteg och bygga garderob/förvaring under. Vi vill ha en modern look och antingen grålaserade eller vita plan- och sättsteg. Jag har varit inne på rostfria räckespinnar, men nu är jag lite mer inne på någon form av glasruta. Vi får se vart det slutar. Jag älskar ju moderna, ”svävande” trappor och trappor i betong/sten, men det får bli i ett annat hus, helt enkelt.

(Alla bilder är lånade från Google bildsök).21 5977699_71ace34687_m


271_33_85f22e0fa9bab01d91761c1354d7429f_600
apartment-th betong modern trappa img-7266nmhdr loos_01 Snickar-Laget-7 Trappa-Design_IMG_5524Åter till pluggandet!

hjärta med ekg

2 Replies to “Trappa”

 1. Therese

  Åh trappors är ju så kul. Jag har en mapp för trappor på min Pinterest som du kan kolla in. Har fastnat för tunneltrappor såsom den i vitt och grått som du visar här ovan. Ha det gott.

  Reply
  1. Emelie Post author

   Visst är det kul, men vilken outforskad djungel det känns som har jag märkt! 😛 Det är ju så mycket att tänka på (steghöjd, underliggande/synliga vanger, räcke, material på både plan och sättsteg osv.. phu!). Ja, visst är den snygg!!? Vi blir dock begränsade av planlösningen nere i hallen och har inte så mycket alternativ att välja på, men man får göra det så snyggt man kan med dom förutsättningar man har. Men visst får man drömma lite… 😉
   Den ska jag absolut kika in. Tack för tipset och hoppas att allt är bra med er! 🙂

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *