Fina mamma!

IMG_4984

Hej hörrni!

Kikar in lite snabbt, mellan jourer, praktik och tentaplugg, för att visa vad finaste mamma kom hem med igår kväll. Hon tyckte tydligen att jag behövde uppdatera garderoben lite (gårdagens byxor var tydligen ingen hit :P) och hon vet ju vad jag gillar vid det här laget. Dessutom tycks hon (och pappa m.fl) hitta saker till mig just under tentapluggsperioder (medlidande, gissar jag). Inte mig emot i och för sig, för dagar som dessa, med slit i skolan, blir jag så extremt tacksam för alla små ljusglimtar och glädjeämnen runt omkring (likaså materiella ting, men må så vara). Så med två nya snygga maxiklänningar (favorit!) ser jag ännu mer fram emot ”sommarlovet”!
IMG_4975Dessutom hittade hon den här snygga till sig själv! Hur fin!?

IMG_4978IMG_4980Trevlig helg på er hörrni!

hjärta med ekg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *