Bästa elektrikern i stada

image

Hej!
Häromkvällen fick Johan ett mms.
Okej, lysrör kanske inte är det snyggaste jag vet, men kolla vad bra! Dessutom är dom kopplade till rörelsesensor, så man slipper tänka på att tända och släcka när man ska in i garaget. Så, nu har vi elen klar!

imageOch ”fläskuttaget” (kommer ni ihåg?), kan man skåda där borta!
Johan ska snart ner och koppla in motorn till porten (och lattja lite med fjärrkontrollen om jag känner honom rätt). Själv låser jag in mig och pluggar intensivt tills fredag. Dessvärre ska det ju komma mycket regn, både idag och imorgon, så vi kan fortfarande inte måla klart utvändigt. I övrigt är det nu bara lite finjustering av färg invändigt, taklister, ett-två lager färg kvar utvändigt och sedan dit med hängrännor och struprör, sedan är garaget helt klart!
Det närmar sig minsann. Tjoho på den!

hjärta med ekg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *