Sommarlov, nationaldag och stormiga byar

imageHej du efterlängtade sommarlov! Studenter och golunch.

Hej!
Vilka dagar jag har haft sen jag skrev sist. I fredags skrev jag ju stora terminstentan (håll tummarna för att det går vägen!) och efter det började mitt sista sommarlov. Jag inledde det med lite sololunch på mitt favorithak, med studentutspring precis utanför att titta på. Sedan begav Johan och jag oss äntligen ut till landet, som jag har längtat! Det har inte varit läge att åka ut hit under våren, men denna helg har vi äntligen fått vara här. I fredags satt vi ute från det att vi kom till strax efter 21 och bara mös. Underbart!
Igår mötte vi upp finaste vännerna för en heldag i Mariehamn. En gång och aldrig mer. Nej, skämt å sido, sällskapet är ju det bästa, men vädret var ingen höjdare (kallt och blåsigt med regnstänk) och om utbudet på saker att göra i Mariehamn kan man ju ha lite annat att önska (i alla fall med gårdagens väder). På hemvägen gungade det så glasen skallrade, not so nice. Här kommer i alla fall en bildkavalkad från helgen (glömde såklart kameran hemma, så mobilbilder it is).imageimageLite sällskap hade jag ändå.

image

<3

image

<3!

image image image

image

En riktigt kul äventyrsgolfbana hittade vi i.

image

På Bar Niska kan man köpa plåtbröd (som pizza). Den godaste vi käkat ever!

imageimageSedan spanade vi in tax freeutbudet inför sommarens kommande resor.

image

Nu väntar 18-årsfirande.
Hoppas ni har haft en bra helg!

hjärta med ekg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *