En väntan..

imageI mammas rabatt, i väntan på att slå ut.

Hej!

Det är mycket tankar som snurrar i huvudet idag kan jag säga! Ingen har nog undgått att vi imorgon har kontrollbesiktning, en dag som vi har räknat ner till sen beställning av huset gjordes. Imorgon är dagen här och vi får reda på om det är något som behöver åtgärdas inför slutbesiktningen om två veckor. På lördag ska det grävas lite bakom garaget för att få ner dräneringsrör, stuprör och hängrännor, men i övrigt ska det bli himla spännande att höra vad besiktningsmannen säger och eventuellt har att anmärka på. Och jag har ju inte varit inne i huset sedan golvet var halvvägs lagt. Så, imorgon är det dags… och kameran ska med. Pirr i magen på det!

hjärta med ekg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *