Kontrollbesiktning – check!

Hej!
Alltså, hur fint blir inte i vårt hus!?!? Vi är så galet nöjda med alla materialval och nu när vi får se slutprodukten. Det är lite småfix kvar och lite saker som kanske inte är gjorda så som dom skulle varit gjorda om vi hade gjort det själva (kräsna två här hemma), men det blir så förbaskat bra rent ut sagt!
Vi har precis fått protokollet från besiktningen och det är egentligen bara småfix att ordna. Dom hade nog varit klara till helgen om det behövts, men nu får vi snällt vänta till den 25e innan det är dags för slutbesiktning. Dilemmat kvarstår dock med kaklet i köket, som inte är satt enligt plan. Vi får se hur vi gör där… Men hur som helst, ska vi kika..?

(Glömde såklart ta med kameran, så mobilbilder får duga).
Jag låter bilderna tala för sig själva..
imageimageimageimageimage imageimageimage image imageimageimageimageimage
imageimage
Kontrollbesiktning – check!

hjärta med ekg

4 Replies to “Kontrollbesiktning – check!”

 1. Madelene

  Hej Emelie!

  Vad fint det ser ut att bli, jag hoppas ni blir super nöjda 🙂

  Vilken husleverantör valde ni att anlita?
  Vi är sugna på hus och undrar därför vilka ni valde?

  Ha det bra!

  Reply
  1. Emelie Post author

   Tack snälla! Vad kul att du kikat in här! 🙂
   Vi hoppas verkligen också att vi blir nöjda, men än så länge känns det väldigt bra och vi har haft tur genom hela processen, så det blir nog bra till slut.

   Vi har byggt med ett företag som heter C4hus och är Skånebaserat, med kontor och många projekt i Stockholm. Samma koncern som bl.a. A-hus (Deromekoncernen). Det har varit lite delade meningar om dom, mycket beroende på underentreprenörer dom anlitar. Hitills har dom byggt ca 20 hus i vårt område från 2012. Vi har, som sagt, varit väldigt nöjda med det mesta, men jag vet även de som haft mindre ”tur”. Vi valde dom för att kunna få ett nyckelfärdigt hus till en fast kostnad, utan massa oförutsedda avgifter. Kollade på bl.a. BoCenter också, men C4 hade den här tomten och har massa trevliga hus med bra planlösningar, så vi valde dom. Dom har varit otroligt flexibla och vi har ju bl.a. kunnat bygga garage själv och göra materialval som andra hustillverkare inte tillåter.
   Spännande! Det är bara att höra av er om ni har fler frågor. 🙂
   Tack, detsamma!

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *