Full rulle..

image

Hej!
Nu var det bra länge sedan jag fick ett par ord skrivna här. De senaste dagarna har det verkligen varit full rulle. Nu är jag och Johan nyss hemkomna från bio och härlig middag på stan. Vi har haft en superbra helg med med middag ute i solen i fredags, sen middag med brorsan och svägerska i lördags och i dagar två fått mycket gjort i garaget, trots dagens regniga väder. Och visst har jag suttit och fällt en tår eller två till prinsbröllopet (ja, jag är en blödig en). Dom ser ju så fantastiskt lyckliga ut och till råga på allt valde dom en av mina favoritlåtar i kyrkan. Fortsatt lycka och glädje till dom!

imageIdag har vi bl.a. fått klart dränering vid garaget. Vi har också fått upp hängrännor på ena sidan och målat en hel del.

I torsdags fick jag även svar att jag grejade den stora tentan som jag skrev för en vecka sedan. Himla tur det, eftersom jag redan har jobbat första veckan på mitt nya sommarjobb (och tillika första vik). Hade inte tentan gått vägen hade jag stått utan jobb i sommar helt enkelt. Introduktionsveckan blev introduktionsdagar (dom tycker tydligen jag är rätt självgående, tack för det!) och jag har hunnit skriva min första läkemedelsordination och fått den efterlängtade skylten.

imageSå, nu vet ni vad jag gör om dagarna också…

Hoppas ni haft en fantastiskt härlig helg!
Nu laddar vi inför en härlig midsommarvecka tycker jag!

hjärta med ekg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *