Tur och retur..

image

Hej!

Hur mår ni så här ett par dagar innan midsommarafton? Själv längtar jag som tusan, som vanligt, även fast vädergudarna inte verkar vilja vara med oss detta år heller.
Men vi får väl se, vi är inte där än… Trevligt sällskap, skärgårdsluft och den mysigaste stugan jag vet. Det kan ju aldrig bli annat än bra!

Det är full fart här hemma. Idag har jag äntligen varit på ett efterlängtat besök hos frissan. Och igår blev jag upphämtad efter jobbet för att köra resten av familjen ut till denna skönhet:

11014842_10155702797750704_6205714845447715353_n

image

image

image

image

Tillökning i familjen minsann! Jag är sååå glad för mamma och pappas skull, som såå länge har velat köpa och funderat kring båt. Nu är den äntligen deras och den är så himla fin (nästan finare än vår faktiskt)! Så, med andra ord förstår ni att jag ser fram emot mina lediga helger, med hopp om fint väder, så att det blir många härliga långturer att minnas i sommar.

hjärta med ekg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *