Den bästa av midsomrar!

imageVårt härliga väder med brygghäng på midsommardagen.

Hej!
Mår ni bra?
Som ni säkert förstått har det varit full fart här, vilket blir lika med noll blogginlägg. Jag hade faktiskt med mig datorn ut till landet (det funkar inte att redigera/rotera bilder vid uppladdning via mobilen, så jag får köra på datorn tills vidare), men inte hann jag uppdatera något där inte. Jag hann knappt fota faktiskt, så jag har lånat lite bilder från våra gäster. Vi var alltså 20 glada midsommarfirare ute på landet och trots regnigt väder hade jag en så himla härlig midsommar. Precis som den ska vara!

image

IMG_4143

Ett tappert gäng från vår sida ön såg till att midsommarstången blev klädd.

imageimage

IMG_4137

image

IMG_4133

Teamwork deluxe resulterade i årets midsommartårta.

IMG_4144imageimage image

IMG_4146

IMG_4141

Brorsan myser med senaste tillskottet på plats.

IMG_4149

image

Som sagt, mycket lånade bilder, men så får det bli när mobilen är full, kameran är inpackad och tiden inte finns. För nu är det dessutom…..

imageSå, vi hörs igen när tiden finns!
Och tack alla underbara vänner och familj för en härlig midsommar! <3

hjärta med ekg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *