Den blomstertid..

IMG_3491Hej!

Alltså, denna dåliga ovana med omladdad kamera och fullt minneskort måste jag helt enkelt sluta med. Jag hade ju med kameran ut till landet i helgen, men knäppte kanske max 40 bilder pga kombinationen att jag helt enkelt inte hann och att minneskorten var fyllda till bredden. Projekt bildlagring ska påbörjas vid flytt, det är en sak som är säker, för jag vill ju verkligen kunna plocka fram kameran.
Här kommer i alla fall ett bildbombardemang. Det blommar något ofantligt vackert där ute nu och allt detta är fotat bara i husets omgivning (då har jag inte ens gått runt på tomten). Det växer så mycket vackra blommor där och den vackraste tiden är ju nu!

IMG_3490 IMG_3489 IMG_3493 IMG_3501

IMG_3482 IMG_3476 IMG_3469 IMG_3466 IMG_3464 IMG_3462 IMG_3461 IMG_3457Det var så länge sedan jag fotade (och jag har använt Johans kamera och objektiv de senaste gångerna), så när jag tog fram min kamera har jag märkt att jag måste träna upp inställningar och så igen. Dessutom ligger något hemskt filter på som jag måste fixa (i övrigt är bilderna oredigerade). Man lägger av sig minsann! Så lite varierande kvalité på dessa bilder, men det är ju såååå kul att fota!

Dagdrömmaren och nytillskottet fastnade också på bild. Huuur söta!?
IMG_3510IMG_3450IMG_3443 IMG_3436IMG_3435Nu ska denna dagdrömmare beställa fasadsiffra och kolla brevlåda, för banne mig, det är ju dan före dan före dopparedan!

hjärta med ekg

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *