Sista natten som inneboende

image

Igår blev huspärmen och tillika huset vårt!

Hej på er!

Äntligen helg och ÄÄÄÄNTLIGEN är alltså huset vårt! Slutbesiktningen igår gick jättebra och generellt har hela bygget gått förvånansvärt smärtfritt (det är bara kökskaklet som blev fel, men det är ju inte så mycket på det stora hela). Vi är så ofantligt glada och lyckliga och känner att det kommer bli hur bra som helst att bo där ”borta”.

Vi började direkt igår med att hämta en lastbil och flytta två lass med hjälp av bästa mamma och pappa. Idag har Johan haft semester och tog det tredje och sista lasset från förrådet, så nu är det helt tömt. Skönt! Imorgon går lasset (lassen?) från mamma och pappa, med det sista vi har kvar. Det blir mycket som blir ”tillfälligt” i form av möblemang och så eftersom vi varken har tomt eller övervåning klart, så många möbler känns malplacerade, men det är ju bara under en period. Och garaget får fungera som förvaring till alla trädgrådssaker tills vidare. Men det jag längtar absolut mest efter just nu är att få packa upp alla lådor och fylla skåp och ytor. Som julafton, fast bättre! Dessutom slår jag vad om att vi har glömt massa saker som vi har, så det kommer bli en glad överraskning när vi går igenom lådorna.

Idag har vi i alla fall firat med skumpa och gomiddag hos mamma och pappa. Sista natten som inneboende. Och dom skålade för vräkningen.. haha 😉

imageimageimageVi får se hur mycket bloggande det blir här de närmsta dagarna, när möbler ska på plats, elektronik ska kopplas in, kartonger ska upp osv. Vi är heeelt slut redan nu, så risken finns att det blir tidiga kvällar. Men jag hoppas kunna få hålla er uppdaterade.
Vi hörs snart igen, och då från vårt nya hem!

hjärta med ekg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *