En helg på landet

Hej på er!

Äntligen har jag fått vara ute på landet och ladda batterierna! Jag har nästan längtat ihjäl mig dit ut och även fast vädret var skit från lördag em och hela kvällen så har vi haft en bra helg. Jag sover som en däckad säl där ute och trots att ovädret smattrade mot plåttaket i lördagkväll och finlandsbåtarna tutade pga dimma hela morgonen, så var dessa nätter inga undantag.

image

Vi började helgen med en tur till Högmarsö, Johan, mamma, pappa, morfar och jag. Krogen där kräver minst ett besök per år.

image

Stiliga morfar, med vind i håret, försöker föreviga oss i nya båten.

image

Nytt för i år är en gigantisk kinesisk flytande restaurang som är uppbogserad från Göteborg för att lagas. Det går tydligen lite sisådär med det där, så vi får se hur länge den blir kvar.

image

Här sitter morfar och fryser och vi väntar på drickan från baren. Men sen kom maten som värmde fint..

image

image

Betyget i år blir helt okej, men inte så bra som de första åren. Högmarsö krog firar dessutom 10 år i år, så lite roliga nyheter på menyn hade jag nog önskat. Men för miljöns skull är krogen kan krogen inte annat än rekommenderas ett besök, som vanligt!

Igår begav vi oss ut i skogen, mamma och jag. På jakt efter skogens gula. Det är bra svampplockning när man inte ens behöver kliva ur båten för att leta…

image

image

image

Så lite svamp till middagen och en chokladtårta med nyplockade blåbär som efterrätt. Jo, jag tackar!

image

Så, en helg med kyla och regn, men fullt om värme och energi inombords. Jag är så glad att vi har det där stället! En helg på landet, helt enkelt. <3

hjärta med ekg