Altanbygge

Hej!

Hur mår ni? Jag har dragit på mig en förkylning och kurerat mig hemma under eftermiddagen. Hoppas det är en kort historia som försvinner med massa vatten och sömn.

I förrgår hann jag i alla fall med lite grundmålning av garaget, så nu är allt grundat och väntar bara en sista strykning med färg innan det är klart. Johan har, när vädret tillåtit, kämpat på med altanbygget. Det blir sååå bra!!

imageimage image image image image image image image imageimageVi passade på att inspektera tomten också och planera för min lilla trädgårds/planteringshörna, men mer om det framöver. En sak är säker, växtligheten är det inget fel på här nere. Kommer ni ihåg hur lerigt och dant det var för bara några månader sen och nu är tomten nästan helt grön fast vi inte har lagt något gräs. Vi får se om det blir av under sensommaren eller om det får vänta till nästa år. 🙂

hjärta med ekg

One Reply to “Altanbygge”

  1. Pingback: Början på en trädgård.. | Photo by Emelie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *