Nemen HEJ!

IMG_5399

Den bästa jag vet! <3

Hej på er!

Alltså, här har det ju varit tystare än tystast de senaste veckorna! Nu blir det ändring på det kan jag lova, för jag har sååå mycket att dela med mig av. Jag och Johan har äntligen fått ha vår första ”riktiga” semester tillsammans (efter 8 år ihop, hmm) och efter första veckan på Öland trodde jag att jag skulle hinna hem och uppdatera med hur flytt och bygge och allt har gått, men icke sa nicke. En snabb ompackning blev det och sen iväg till Italien och Monaco. Vi har haft det såååå himla bra!
På hemmaplan har det också hänt mycket, utvändigt invändigt och personligt (jag själv har påbörjat en resa mot ett mer hälsosammare jag, men mer om det en annan gång). Skolan har börjat och vardagen börjar så sakta infinna sig igen.

Jag vet inte i vilken ände jag ska börja med allt jag har att visa, så ett litet bildbombardemang (från både mobilkamera och riktiga kameran) innan vi tar det i ordning, var för sig, tycker jag. 😉

IMG_5424 1

Vi har ätit och druckit fantastiskt gott….

IMG_5619

och njutit utsikt och väder..

IMG_5700

bland annat denna utsikt från vårt hotellrum. <3

IMG_5249

Vi har varit på marknad…

IMG_5651

och spanat in en herrans massa bilar och båtar.

IMG_5739

På tal om båtar har vi äntligen lyckats få vår båt såld. På höstens första riktigt ruskiga dag dessutom (burr!).IMG_5328Innan vi åkte hann det byggas lite mer altan och finplanering av tomten påbörjades….

IMG_5756för att se ut så här när vi kom hem.. GRÄS! 😀

IMG_5762

Hösten har verkligen slagit till, men i veckan lyckades vi ju ha en dag utan regn så då fick baksidan på garaget lite färg av mig. Nu håller vi tummarna för några fler fina septemberdagar så garaget blir färdigmålat innan temperaturen blir för låg och vintern kommer!

Så, ett hej, med besked från mig! Hur har er sommar varit, har ni haft det bra? Berätta gärna!

hjärta med ekg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *