Den bästa av dagar!

Hej!
Jag hoppas att ni har haft en skön helg och får njuta lugn så här de sista timmarna av söndagen innan nästa veckas måsten knackar på.
Jag har haft en helg helt i min smak och jag måste berätta om min fredag. En dag som på så många sätt mest troligt var den bästa på läänge, om inte nånsin!

Min dag började med att jag plockade upp mamma på jobbet för att ta oss in till stan och Axelsons för varsin massage, som hon har velat bjuda mig på länge. Vi hann gå lite i Gallerian innan och sen fick vi träffa de superduktiga massageterapeuterna som nästintill knådade oss blå. Så välbehövligt (jag är fortfarande öm över axlarna)!
Efter massagen mötte vi upp bästa morfar och hans sambo för lunch, som han ville bjuda oss tjejer på när vi var i stan mitt på blanka dagen. Morfar hade bokat bord på Bobergs, som numera drivs i regi av Frantzén. Jag har inte varit där tidigare, men både mat, service och atmosfär inbjuder till flera besök. Jag har hört att dom har afternoon tea där också, så det är siktet inställt på här först.

IMG_6339

Här kan ni läsa mer om Bobergs matsal
IMG_6337

Jag, morfar och A siktade in oss på deras pepparsotade röding med havskräftsmajo…IMG_6338medan mamma gick på en sallad med handskalade räkor, forellrom och lantägg (såklart utan diverse dressingar och vinegretter ser ni som känner henne).
IMG_6340Jag och A valde att festa till på varsin Choklad a la Boberg dagen till ära. Kan varmt rekommenderas! Bästa förmiddagen och bästa lunchen på läääänge! Tack världens bästa mamma och morfar!

Och inte tog dagen slut där inte. Jag och mamma tog en vända på stan och köpte lite fredagsblommor på Hötorget bl.a. innan jag mötte upp Johan för att åka vidare och spendera kvällen på annan plats. En sushimiddag på en plats som jag inte i min vildaste fantasi trodde att jag skulle äta middag på, men ändå så fint och bra på så många sätt!

När mörkret hade lagt sig för länge sedan rullade vi hem på mörka vägar och pratade om livet och framtiden och allt där emellan, Johan och jag. Den bästa av stunder och den bästa av dagar! <3

hjärta med ekg