Rakt in i hjärtat

IMG_5791

Hej!

Här har det nästan varit tystare än i graven bra länge nu. Det har hänt ofantligt mycket på sistone och vi har åkt med i livets berg- och dalbana. Det har varit en del tuffa saker som jag väljer att inte gå in på här (och dessutom de fasansfulla händelserna fredagen den 13e), men framförallt har fantastiskt mycket fint hänt. Som här senast nu i veckan…

Det här med ”vardagspresenter” eller spontana sådana ”bara för att” är inte så mycket Johans grej. Han gillar inte att få presenter överhuvudtaget, medan jag är raka motsatsen. Ibland kommer han hem med något han tänkt på och velat köpa till mig och jag blir innerligt lika glad varje gång. Ganska nyligen kom han hem med en dymo, vilket jag har pratat om ett tag, så det visste han att jag ville ha. Men i torsdags kom han hem med denna påse. När han har tänkt på något själv (och alltid lyckas pricka så jäkla rätt utan att jag har sagt något), då blir jag alldeles varm ända in i hjärteroten. Han gick förbi ”en riktig Emelie-butik” och ville köpa något till mina torra händer berättade han, men eftersom det var så mycket parfymerat och han vet hur känsliga mina händer är så hade han fått hjälp att hitta denna skonsamma scrub att använda istället. Han känner mig minsann. 😉

IMG_5792

IMG_5794

IMG_5796IMG_5799 IMG_5789

Och jag vet inte riktigt vad som har hänt, men efter snart 8 år tillsammans har jag de senaste veckorna känt mig mer kär än någonsin. Pirr i magen, lycka och värme in i hjärteroten. Ett bra sätt att börja en helg på!

hjärta med ekg

2 Replies to “Rakt in i hjärtat”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *