Projekt övervåning

image

Hej alla helgfirare!

Idag såg det ut så här på uppfarten när vi kom hem. 1,5 ton material (mest golvspån) som lastats av typ precis innanför tomtgränsen och utspritt så det täckte all plats för bilarna (tack för det Schenker!). Det skulle ju bort därifrån ändå såklart, men det var bara att ta på sig jobbarhandskarna och börja bära direkt. Jag i träningskläder, efter ett maxat benpass, och Johan direkt från jobb. Och eftersom vindstrappan som vi har tills vidare inte är att lite på, var det bara att ta stegen utvändigt och bära upp så många skivor vi orkade. Fortsättning på det följer i helgen kan jag ju säga..

Men vi kan ju kika lite på hur det ser ut på övervåningen just nu i alla fall. Det var rätt mörkt där uppe när jag tog mig upp på darriga ben, så bildkvalitén på mobilkameran är som den är..imageExtra isolering som har legat som ”yttertak” hitills och nu ska bort..image

image

Denna spång är allt vi har att gå på där uppe än så länge, så inga felkliv här inte! Bortom isoleringshögen där borta kommer vårt ”master bedroom” att vara.. Fotot är taget på platsen för stora badrummet.

image

Här borta i denna hörna planeras Johans biorum..

image

Den fancy trappan… Say no more.

Resten av kvällen har vi ägnat åt fredagsmiddag samtidigt som jag beundrar våra nya matplatsstolar. Igår kom dom äääääntligen, så nu behöver vi inte sitta på utemöbler längre. Nu är det bara ett nytt matbord som saknas, men där har jag en plan..

image

Fredagsblommor på plats.

image

image

Jag smäller av så fina!! Eller vad tycker ni? Ett nytt bord och bort med mattan, sen är vi hemma. Johan gav tyvärr inte så fasligt högt betyg på komforten, så jag provar med fällar på för att se om det kan hjälpa till lite. Hans tålamod är dock rätt gott efter att ha sett min nöjda min. Kärlek åt flera håll med andra ord!

Trevlig helg på er alla!

hjärta med ekg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *