Ett stycke sovrum

image

Ovanför våra huvuden vakar Buddha, en av mina elefanter och vår Thai-groda.

Hej!

Är det bara jag eller vart tar dagarna vägen!? Bara en vecka kvar till första advent, vilket i och för sig är oerhört mysigt, men samtidigt innebär drygt en vecka kvar till tenta.
Idag har vi försökt få upp gardiner i vårt vardagsrum och bästa mamma kom för att hjälpa till. Dessvärre gick det sådär, så nu ligger det på is tills jag har köpt rätt krokar (blev tyvärr tipsad om fel i butiken). Johan hjälper mig istället att byta däck på bilen, medan jag får köra på med tentapluggandet (och ett snabbt inlägg här). Snart väntar dock kaffepaus eftersom mamma hade med sig rykande varma lussebullar.

image

Det blir inte mycket fotande nu denna tid, men jag tänkte visa er lite var vi sover tills dess att vårt sovrum är klart på övervåningen eftersom jag lyckades fånga lite dagsljus häromdagen. Sänggaveln blir en annan däruppe, men tills vidare fungerar grejerna från gamla lägenheten. Håll till godo!

image

image

image

image

Åter till böckerna!

hjärta med ekg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *