Ensamfredag

image

Hej ni!

Äntligen helg igen! Jag har haft instuderingsdag inför stundande tenta, men har knappt läst en sida. Jag behövde nog en sådan dag skulle jag tro. Det har varit en enorm press och stress från många håll den senaste tiden (läs åren) och även fast jag inte är en sådan som stressar upp mig alltför mycket så har det tagit på krafterna, det märks nu i efterhand. Men jag har lärt mig att slappna av mer och mer. Idag fick bli en riktig sådan dag, en slappardag. Jag började med ett besök hos frissan imorse med lite ny färg och klippning (det hade behövts för flera veckor sedan, men har inte hunnits med). Sååå efterlängtat! Mitt hår har alltid varit tjockt och glansigt, men för typ 1,5 år sedan började jag tappa jättemycket hår och det har varit frissigt och torrt, och katastrof! Men idag märkte också hon att mitt hår har börjat kännas friskare, vilket vi tror hänger ihop med att jag börjat återhämta mig från all press som varit. Under tiden jag satt och blev ompysslad satt jag frenetiskt på Ticnet och norpade två biljetter till Coldplay (yay!), men vi skulle egentligen vilja ha fyra till. Så vet ni någon som säljer, hojta gärna till!
Efter det tog jag en liten sväng i några butiker (ni ska få se vad som fick följa med hem en annan gång) och avslutade i mataffären. Johan är på Gotland, så jag tänkte köpa hem lite lätt mat till middag för att slippa ta tid från pluggandet. Det slutade dock med att jag plockade ihop massa utemöbler och krukor inför vintern och satte upp massa julbelysning istället för att sätta mig vid böckerna. Efter det var jag så hungrig så det blev att prova områdets kina. Nu kvällsmyser jag med föreläsningar på skärmen, Idol i bakgrunden och julstjärnor i fönstrena. En helt okej pluggkväll, om än lite ensamt. Tur att det bara är för en dag!

image

image

image

image

hjärta med ekg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *