Första advent och första lampköpet

VITA_Eos_large_cdc2fff2-b132-417e-b7a4-b2e8423d0438_grandeBild på Vita eos lånad av Wahlmans interiör där jag köpt vår lampa.

Hej!

Hoppas ni har en mysig första advent! Jag har haft en jättemysig helg, om än med tentaplugg hängandes över mig. Snart är det över!
Jag har faktiskt unnat mig en liten ”skriven-tenta-present” för hårt pluggande, i förväg. Jag brukar ju vara duktig på sådant och när denna lampa dök upp med rabatt nu under black weekend så slog jag till (farligt med rätt mycket tid framför datorn ;)). Jag har velat ha den sedan den kom, men dom är ju förbaskat dyra de där fina lamporna och vi har inte behövt någon ny lampa. Nu är den i alla fall snart äntligen på väg hem till oss och det blev första lampköpet till huset (resten har fått följa med sedan tidigare). Ett genomtänkt köp får man ändå säga (olikt mig) då de har funnits i x antal månader och kärleken är fortfarande lika stark.
Så snart blir det mer fint ljus i vårt hus.

hjärta med ekg

2 Replies to “Första advent och första lampköpet”

 1. Johanna Wahlman

  Hej Emelie!
  Vad roligt att du länkar till oss, tusen tack för detta.

  Hoppas du blev nöjd med lampan!

  Vänligen

  Johanna Wahlman
  Wahlmans Interiör

  Reply
  1. Emelie Post author

   Tack själva!
   Jag älskar färgen, men är fortfarande lite fundersam över storleken. Men något jag framförallt är lite lur på är hur fjädrarna hänger till sig (på ett par ställen ser man bara ”lampskelettet” bakom och inga fjädrar). Men jag ska ge den sina 2 veckor för att hänga till sig, så får vi se om det ger med sig…
   /Emelie

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *