Ständigt dagen efter

imageHej på er!

Ständigt dagen efter… ja, lite så känns det. Sedan tentan skrevs (och den mysiga middagen på Urban Deli) så har liksom dagarna avlöst varandra och jag har inte haft tid att sitta ner här och skriva, eller göra något av det jag har tänkt hinna med nu när jag har ”lediga” kvällar för den delen.
I onsdags fick vi fint middagsbesök, i torsdags var vi på Hovet hela familjen och hejade fram vårt lag (som dock inte alls spelade så som vi ville se dom spela och slutade med råtorsk). I fredags höll vi på att blåsa bort och fick rädda alla saker utomhus från stormen. Bl.a. så hade vår stora, tunga grill rullat ett par varv ute på gräsmattan (oklart status på den än så länge). I lördags fortsatte blåsten, men vi begav oss hem till mamma och pappa för att hjälpa dom lägga golv. Sedan vankades eftermiddagskalas och vidare efter det familjemiddag med Johans sida. Igår var det åter golvläggning för fulla muggar. Efter att ha farit runt för massa ärenden kom jag hem efter 19 idag och nu har vi båda däckat i soffan. Jag hoppas få lite mer tid över imorgon för att få lite ordning i kaoset av kartonger och uppackade saker här hemma. Det skulle sitta fint.

imageimage”Huvudmatchen” var inte så mycket att heja för, så här ses periodunderhållningen, grabbar 7 år. Kolla målisen, hur söt!?

image

imageimageSå, andra advent förbi och lite kartongrens denna vecka. Vi siktar på det!

hjärta med ekg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *