Snart julledigt

imageÅrets gran hos mamma och pappa.

Hej!

Fjärde advent idag och snart får vi gå på julledighet. Jag har två pass kvar och Johan kör tills på onsdag. Vi är båda rätt slutkörda och längtar sååå efter ledig tid hemma, utan massa måsten. Nog ska övervåningen påbörjas, men i lagom takt och utan tidspress, när vi känner för det.
Nu får, som sagt, julen gärna komma (även om jag är rädd för att denna jul kommer bli en jul där jag knappt hinner blinka innan den är över). Granen hos mamma och pappa är på plats (och vi hjälptes åt att klä den i fredags eftersom det inte blir någon gran hos oss i år). Idag lyckades Johan dessutom äntligen få upp mina älskade julstjärnor, så sent omsider är i alla fall julbelysningen inomhus komplett.
imageLite justering av höjd och sladdar bara, men sen så.

Vår adventsdag innehöll fika med bästa grannarna och efter några trevliga timmar kom vi hem med följande överfyllda skål med hembakta kakor. Vilken lyx!

image
Nu tar vi kväll och laddar för en vecka med lite jobb, julklappsletande och en av årets höjdpunkter, julfirandet! Hoppas ni har kommit in i skön julstämning redan!
hjärta med ekg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *