God fortsättning!

imageInnan kvällens middag hemma, första middagen hemma på 5 dagar!

Hej ni!
Och god fortsättning! Hoppas ni alla haft en fin jul, med god mat, kärlek och värme! Våra dagar har, liksom många andras, innehållit firanden och middagar/fikastunder på alla möjliga håll. Ikväll är först kvällen vi landar i soffan (efter en brunch för min del med saknade vänner och en födelsedagsfika efter det). Jag kunde, i alla fall, inte vara mer nöjd med min jul! Fantastisk god mat (möjligen i något för stora mängder, men det är ju bara jul en gång om året) och i stort sett alla mina nära och kära har vi hunnit träffa.
Vi inledde julen med att smaka av skinkan hos Johans lillasyster med familj.
imageOch det var ju absolut inget fel på den, så vi visste vad vi hade att vänta till lunch på självaste julafton.

imageDet var en hård fight om mandeln, och tävlingsinstinkten var påtaglig hos grabbarna, men när jag berättade vad det innebar att få mandeln så hade Johan ätit färdigt sin gröt. Dom andra fick den inte heller, men eftersom det vankas bröllop i det hushållet om typ 1,5 år eller så, så var det ju lägligt att spara mandeln till nästa år tänkte vi.

Efter förflyttning och årets Kalle (ååhhh, måste se Zootropolis!), så vankades det middag hos päronen.imageMamma kan hon, här har hon fixat årets fantastiska julbord…

imageoch dukat fint långbord.

imageJag hade med mig en del saker, bl.a. denna romsill som jag tyckte var jättegod. Den gick hem hos farfar också, men farmor valde hellre andra har farfar skvallrat om.

imageEn tomte hade vi också, som bjöd på dans och gick loss med tejprullen, men som inte delade ut julklappar åt oss utan istället försvann till grannarna till farfars förvåning.

imageEn suddig kvällsbild på årets gran innan paketutdelning.

Igår var vi dessutom på andra sidan stan för middag hos Johans äldsta systeryster med familj. Jättemysigt!
Men, som sagt, en kväll i soffan nu alltså. Efterlängtad vila efter en efterlängtad jul!

hjärta med ekg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *