2015 i bilder

cropped-IMG_1759.jpg

2015

Året då vårt älskade hus byggdes, året vi själva (från en lervälling) byggde vårt garage och mitt i sommaren flytta in. Det är en sådan ofantligt stor grej för mig, så det fortfarande nästan är ofattbart!
Men trots mycket husfokus så var 2015 också året då familjen/släkten utökades med två härliga killar (lilla B och W) och min blogg föddes. Det var året jag debuterade som läkare, året vi halva tiden var inneboende hos mina föräldrar och det var även året jag tog tag i mitt mående på många plan. Året bjöd även på en härlig utlandsresa och andra små utflykter med vänner och familj, de som jag har allra närmast.
Jag har mina förhoppningar inför kommande år också (och dom är inte dåliga ska ni veta), men jag håller dom för mig själv än så länge.

Jag önskar i alla fall er alla ett fantastiskt härligt nyår med förhoppning om ett strålande 2016!
Kärlek till er och tack för det här året!

IMG_0028Första besöket på en vildvuxen tomt.

IMG_1407Tomtvisning för mamma och pappa.

IMG_0454

imageLinLin Bygg i action.

image

Bygghjälp av mamma.

IMG_0597Husinspektion med pappa.

IMG_3560imageMorfar J och lilla J.B.

imageDagsutflykt till Åland med några av de finaste jag vet!

imageimageSlutbesiktning och nycklarna blev våra!

imageJERD kom in i familjen.

imageMidsommar med fina vänner.

IMG_5099Lata dagar på Öland.

IMG_5398Min kärlek i Monaco! <3

IMG_5619IMG_5424 1

IMG_6079Häck och gräsmatta på plats.

imageimageimagehjärta med ekg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *