8 år av kärlek

imageBlomman vi hade med till E och M igår.

Hej ni!

Idag har vi gjort absolut ingenting, Johan och jag, eller firat, kan man också säga. För 8 år sedan, på dagen, bestämde vi nämligen att vi blev tillsammans, han och jag. Ni som känner oss vet storyn.
Så idag har vi kollat igenom ett gäng filmer, legat i soffan och myst och käkat god middag på hemmaplan med räkor, pilgrimsmusslor och vin. Det blev dessutom en lång sovmorgon efter lång middagsbjudning igårkväll (tack fina ni!).
imageImorse fick jag dessutom, till min förvåning, ett stooort paket att öppna. I paketet, som tydligen har varit gömt i garaget (där man kan gömma det mesta som det ser ut nu), fanns denna coola tavla (som både jag och Johan gillar). Han känner mig väl minsann. <3
imageDet bästa är att vi har ytterligare tre dagar ledigt tillsammans.
Men, 8 år alltså! Det är rätt häftigt om ni frågar mig!

hjärta med ekg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *