Nu är glada julen slut…

imageIngen julgran att dansa ut, men ack tomteligan.

Hej!
Ja, nu är julen, det lilla som det syntes av den här hemma, utplockat. Några stjärnor får hänga till helgen för att lysa upp, men sovrumsfönstren är tömda och alla tomtar och jullyktor får samsas i kartongerna. Jag längtar redan till nästa jul! Antagligen för att jag inte hann ladda upp så värst inför denna och för att vi inte haft någon julgran här hemma och knappt varit på hemmaplan. Nästa år har vi pratat om att få ihop en jul här hemma, Johan och jag, och jag hoppas innerligt att det ska funka (och att jag inte jobbar t.ex.).

Tänk att vi fick massa snö också! Den låg ett tag i alla fall och var så fluffig och hög och vit. Igår bestämde jag mig för att skotta hela uppfarten (vill inte att det blir massa snöhögar som inte går att skotta bort sen när det töar och fryser om vartannat). Klart som tusan att det har regnat hela dagen idag så att nästan allt är borttöat… Men jag ger inte upp hoppet om ny snö i vinter jag inte.
image
image

Första gången vi ser huset i riktig vinterskrud. Här är altanen kamouflerad.

imageJag avslutade med röjningen med denna middag (Johan var sugen på prinskorv och körde mos till). Har man jullängtan så har man. Tur att midsommar närmar sig. 😉

hjärta med ekg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *