Lockigt hår

image
Hej!

Ääntligen fredag igen! Har ni haft en bra vecka? Jag har varit så otroligt trött denna vecka, så det blir bra med en helg nu att vila upp sig på. Vi har haft examination i två dagar på den kursen jag läst, så idag tar höstterminen slut och det är bara att ladda om inför vårtermin, sista terminen!, och ny kursstart på måndag.

För er som ska ut på galej i helgen och snabbt vill göra er fina i håret, mås
te jag tipsa om värmespolar. Jag är antagligen sist på jorden med detta, men det är så fantastiskt bra och smidigt så det är värt ett tips för er som undgått det. Jag har haft mina i drygt ett år och använde dom senast innan vi skulle till Shibumi och även på nyår.

imageDet tar ju en evighet att locka lite längre hår med locktång, så det orkar jag sällan. Men dessa rullar man bara upp efter att ha värmt upp dom, fäster med en klämma och låter sitta i medan man fixar annat.

image

image

Jag brukar ha i Free shape från KMS innan, som gör att lockarna verkligen håller sig.

image

Så, det får bli dagens tips.

image image image

Hoppas ni får en fantastiskt mysig helg!

hjärta med ekg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *