Helgslut och terminstart

image

Hej!
Ännu en helg till ändå. Jag har återigen haft en toppenhelg! I fredags körde jag Johan och hans pappa till Slussen för ett dygns whiskykryssning. Jag passade på att svänga förbi Sickla (och min absoluta favoritbutik Granit) på vägen hem till mamma och pappa där det bjöds på fredagsmiddag. Lördagen började på bästa sätt med att hämta två fina klasskamrater och vänner för lite brunch här hemma. Man får ju passa på när man är solokvist liksom! Supermysigt var det! In och hämta whiskysmakarna innan det blev middag på nytt hos mamma och pappa med bror och familj. Hela ligan samlad.

imageVärldens bästa hade med sig denna till mig från taxfreen, för att jag förhoppningsvis ska få ordning på min torra hy. Jag har massa krämer, men behöver verkligen göra en insats och boosta ordentligt, så en riktigt bra kräm var precis vad jag behövde!

imageI whiskyväg är Lagavulin Johans favorit, men det kom han inte hem med. Istället köpte han två nya som tydligen får två tummar upp. Nikka, en japansk whisky, som får två tummar upp av mig för förpackning och flaska (jag som knappt dricker alkohol själv går ofta på flaskors och etiketters utseende när jag får i uppgift att köpa öl/vin etc).
imageGod (tydligen) och snygg för ögat, sånt gillas!

imageOch en till AnCnoc.. Det står nämligen en annan sort på drinkvagnen här hemma. Så, det får bli två drycketips.

Idag har vi uppvaktat fina morfar som fyller år och sedan mest hållit oss i soffan. Det finns massa projekt att ta tag i här hemma, men det får bli i sinom tid. Imorgon börjar nämligen en ny termin för mig och inte vilken termin som helst, utan termin 11 (!) och min absolut sista termin! Jag kan knappt förstå att jag är klar till sommaren. Jobbsökandet pågår dock för fullt och samtidigt som det är svårt att greppa är jag så otroligt laddad och bara längtar efter att få jobba med det jag vill!
Så, lite mer söndagskväll nu och uppladdning för den sista terminen i skolbänken.

hjärta med ekg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *