Stans bästa kaffe

imageÄlskar deras take-away arrangemang med hållare och ”pluppar” så att kaffet inte ska spilla över i bilen.

Hej!

Här sitter vi och har för en stund sedan fått i oss eftermiddagskaffet. Ni som känner mig vet att jag inte är någon egentlig kaffedrickare, men finkaffe kan jag bli riktigt sugen på ibland. Igår t.ex. var jag ledig och skulle hem och hjälpa pappa att installera skrivare, och lite annat, i hans nya hemmakontor (lyx!). Jag svängde förbi Maxi och köpte med gofrukost i form av färskt bröd, lax, philadelphia och en av mina favoritkaffe (farligt, men trevligt, att vi har det så nära). Så vi började fredagen med gofika och en bättre start på helgen är ju svår att få.

Och på tal om gokaffe… När jag väl köper kaffe blir det oftast någon kaffe med smak (typ vanilj eller karamellatté), så man kan ju inte dricka det för ofta. Jag köper dock aldrig vanligt bryggkaffe eller kaffe på Pressbyrån t.ex. Men i veckan, på väg hem från plugget, gick vi förbi Mellqvist och jag fick tips om deras goda kaffe. In för att beställa en latte av något slag, men fick till svar att dom inte har smaker för deras kaffe är för bra för det. Och mycket riktigt….. Jag tog en macchiato efter lite funderande och det är banne mig det godaste kaffet jag någonsin druckit. Det var dessutom ett jättemysigt ställe med helt fantastiska surdegsmackor, smoothies, perfekta croissanter och kanelbullar och kokostoppar som var så toppiga så jag vet inte vad. Så det får bli helgens tips till er som kanske är sugna på en gofrukost/lunch på ett mysigt ställe. Jag ska dra med Johan dit någon gång i alla fall, that’s for sure!

imageHär hittar ni adress och sånt. Rekommenderas varmt!

Nu ska jag blåsa lite liv i håret innan vi beger oss iväg på middag hos några av de bästa jag vet!
Hoppas ni får en mysig lördagskväll!

hjärta med ekg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *