Middagstips

image

Hej!

Hoppas ni haft en härlig helg! Här har vi fått mycket nytta gjord samtidigt som vi varvat med massa nöje. Förhoppningsvis ledde vår tripp igår till något riktigt kul (jag hoppas kunna berätta i veckan).
Idag tänkte jag ge er ett middagstips som är superlätt, men supergott, nämligen burgare med mögelost, bacon och bbq-sås. Vi slängde ihop det till middag i veckan och av den köttfärsen vi hade blev tillräckligt till både middag och luncher. Vi utgick från och inspirerades av Åses recept, men hittade inte samma mögelost, utan gick på en annan (men tipset utan att ha provat den burgarosten är att verkligen försöka leta upp den om man lyckas, får vår smälte bort rätt mycket). Vi gjorde en salladsbädd med avokado (ett måste till), saltgurka, tomat, salladslök och ugnsgrillad rödlök som toppades med lite balsamico. Sen burgare, ädelost, bacon, country ketchup (bästa!) och bbq-sås. Sååå gott blev det!

Och till lunch någon dag senare fick salladen sällskap av lite rödbetor och en bönsallad.

image

Så, det fick bli dagens middagstips. Ikväll blir det istället söndagsmiddag i form av Morbergska fisksoppan (vår favorit av fisksoppor) i kombination med bebisgos. Ett bra sätt att avrunda en bra helg, helt enkelt!

hjärta med ekg