En dröm som går i uppfyllelse!

Idag är en stor dag!
Och äntligen får jag berätta det jag höll tummarna för skulle gå vägen när vi var iväg på roadtrip i lördags. En dröm som Johan har haft i över ett decennium har besannats och jag är så innerligt glad för hans (och min egen) skull! Happy sambo, happy sambo liksom. Så, idag har vi välkomnat ett nytillskott i fordonsfamiljen (där det för övrigt finns både en fyrhjuling och en snöskoter som är till salu för den intresserade). Och inte vilket nytillskott som helst….

222512333_5575622d-1aff-4b1c-bd14-544c5f15a461

Det är så kul att både min bror och min pappa har dessa bilar nu och är lika nöjda som jag och Johan har försökt beskriva att dom skulle bli. Mamma har vid 53 års ålder, dessutom, för första gången sagt att hon fullkomligt älskar att köra just pappas bil – ett väldigt gott betyg från någon som tidigare mest brytt sig om färgen på bilarna i familjens ägo. Nu känner hon t.o.m igen de bilmodeller vi har som drömbilar och berättar när hon sett såna på vägarna – finaste mamma. <3
Men ja, ännu en BMW i fordonsfamiljen med andra ord. Och vi är så lyckliga som bara två motornördar kan bli!

hjärta med ekg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *