Nyttodag

imageBra start på dagen med rejäl söndagsfrulle.

Hej!
Idag har vi haft en riktig nyttodag här hemma. Jag älskar sådana dagar, när inget är planerat och man får massa gjort. Jag är ju en sådan som blir rastlös efter en timme i soffan, medan Johan kan plöja filmer/serier en hel dag.

Idag har vi varit iväg en sväng och fått hem lite saker som vi haft på vift (vi har spridit ut oss en del under tiden som ”inneboende” medan huset byggdes). Skönt att ett ställe är tömt nu (bara mamma och pappas garage och en del småsaker i mitt ”flickrum” kvar). Johan har tvättat nya bilen och fått i ordning ännu mer i garaget, med uppackning av flyttkartonger och verktyg och sånt som hamnat på rätt plats. Det tar sig verkligen där inne (ni ska få se senare). Och bilen blev såå fin (nästan som den var när vi var och tittade på den, när den var pedanttvättad ut i varje springa)! Jag har en mycket nöjd sambo här hemma och vi båda längtar nå grymt tills gatorna sopas och asfalten ligger torr.

imageimage

image

imageimage imageVi tokgillar diffusern på nya älsklingen (här otvättad och nyss hemkörd).

Och på tal om nöjd sambo… det var rätt lätt att gissa vilket humör han var på dagen efter bilköpet. Lycklig kille! 😉
imageMin bil när jag kom ut på morgonen i torsdags. <3

Utöver det har jag fått lite plugg och annat på ”bocka-av-listan” gjort. Superskönt!
Det är en del kvar, men jag ser fram emot en effektiv vecka, trots långa dagar i skolan. Veckan innehåller bl.a. även ett såååå efterlängtat besök till frissan (och förhoppningsvis lite fransfix), så att jag får känna mig lite som en ny människa till helgen. Längtar!

Nu står Johan vid spisen och ordnar med hjortentrecote som får fredagens rester av potatisgratäng till sig. Bra kylskåpsrens om ni frågar oss.
Hoppas ni får en bra avslutning på helgen och en finfin start på veckan!
hjärta med ekg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *